Hodnocení obchodu na Zboží.czRonner Šunkovar 1,5l + teploměr TW58 | jumon.cz
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.01.2020
Jsme zde pro Vás
Naše internetové stránky se každý týden rozrůstají o nové produkty, které Vás určitě zaujmou. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Řeznické potřeby
  3. Plničky klobás, šunkovary
  4. Ronner Šunkovar 1,5l + teploměr TW58

Ronner Šunkovar 1,5l + teploměr TW58

ŠUNKOVAČKA S TEPLOMĚREM + SÁČKY ZDARMAVyrobeno z nerezové oceliObjem cca 1,5lJednoduchá konstrukce usnadňuje používání a čištění zařízeníTeploměr souč... celý popis
Dostupnost
skladem 5 ks
559 Kč
462 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:5-10-3
Kompletní specifikace

ŠUNKOVAČKA S TEPLOMĚREM + SÁČKY ZDARMA
Vyrobeno z nerezové oceli
Objem cca 1,5l
Jednoduchá konstrukce usnadňuje používání a čištění zařízení
Teploměr součástí dodávky
Velmi solidní zpracování
Specifikace:

Celková výška 20cm
Průměr 11,2 cm

Zařízení je ideální pro gurmány masných výrobků, kteří si chtějí jejich vaření sami vyzkoušet. Perfektní pro domácí zdravá masa, bez umělých přísad a konzervantů.

Recept na vynikající domácí šunku:

Ingredience:

0,90 kg šunky nebo plece

25 g nakládací soli

2 stroužky česneku (pokud nemáte rádi nepřidávejte)

1 lžička majoránky

1 lžička želatiny

1 lžička moučkového cukru

0,1 litru vody

Maso očistíme od blan, nakrájíme na menší kousky (aby se nám je snadněji nacpaly do šunkovaru), pak každý kousek lehce naklepeme paličkou a přidáme 25 g pekolové soli. Dlouho vše důkladně promíchejte - prohněťte, zabalte do sáčku a dejte na 3-4 hodiny. do lednice. Po této době maso vyndáme z lednice, přidáme 0,1 litru vody s plochou lžičkou moučkového cukru, důkladně promícháme, přidáme lžičku želatiny, stále mícháme, přidáme majoránku a prolisovaný česnek a vše promícháme. Do šunkovaru (je součástí šunkovaru) vložte plastový sáček a vložte maso těsně dovnitř, snažte se, aby uvnitř nezůstal žádný vzduch. Když je maso uvnitř, zabalíme konec sáčku, nasadíme kovovou destičku, knoflík a pružinku a přišroubujeme ventil. Připravené maso dáme na 2 dny do lednice. Po uplynutí této doby vložíme šunkovar do hrnce naplněného vodou tak, aby voda byla 3-4 cm pod horním okrajem šunkovaru a louhujeme 2 hodiny při 80 stupních C. Po 2 hodinách šunkovar vložíme do studené vody, aby vychladl, a poté dáme přes noc do lednice.

Na internetu najdete spoustu receptů na vaření uzenin v takových šunkovarech s použitím mnoha dalších bylinek a koření.

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Koňakovská 11

735 62 Český Těšín

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Po-Pá: 9:00-14:00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz