Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
- Úvod
- Vybavení kuchyně
- Sušičky potravin
- BROWIN sušička ovoce + regulace teploty 125W 801003
BROWIN sušička ovoce + regulace teploty 125W 801003

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- BROWIN sušička ovoce + regulace teploty 125W 801003skladem 1 ks1 699 Kč1 404 Kč bez DPH
Sušení potravin je vynikající metodou konzervace při zachování jejich přirozených hodnot. Teplý vzduch při pevné teplotě volně cirkuluje uvnitř zařízení mezi topnou spirálou a jednotlivými vrstvami produktů uspořádaných na sítách.
Díky této metodě ztrácí zelenina, ovoce a houby minimum vitamínů a živin. Sušička umožňuje připravovat zdravé jídlo po celý rok bez použití škodlivých chemikálií. Tento přístroj může také sušit květiny, léčivé rostliny a připravovat obiloviny.
Konstrukce sušičky
1. Vestavěná topná spirála.
2. Sada 5 sít
3. Kryt s nastavitelnými ventilačními otvory
4. Napájecí kabel se zástrčkou a vypínačem
Použití
Před sušením produkty umyjte a poté je otřete dosucha.
POZNÁMKA: Nepokládejte síta s produkty nad topnou spirálu, pokud je v nich voda. Rozdělte produkty na menší kousky nebo plátky tak, abyste je mohli volně na sítích uspořádat. Doba schnutí produktů závisí na tloušťce kusů. Pokud jsou produkty na některých vrstvách méně vysušené, můžete síta postupně vyměňovat, takže síta s méně vysušenými produkty jsou dole blíže k topné spirále. Některé druhy ovoce mají přirozenou ochrannou vrstvu, která zpomaluje proces sušení. V takovém případě se z důvodu zkrácení doby sušení doporučuje výrobky vložit do horké vody a vařit je po dobu 1-2 minut, poté je ponořit do studené vody, vypustit a důkladně osušit.
Umístěte síta naplněná produkty na topnou spirálu a zakryjte víkem. Nastavte ventilační otvory v krytu podle požadovaného stupně ventilace. Zapněte sušičku, zařízení pracuje s výkonem 125 W. Po vysušení produkty vypněte sušičku a počkejte, až produkty vychladnou, a poté je přeneste do nádoby, kde budou uloženy. Ohřátý vzduch procházející sítem způsobuje odpařování vody ze sušených produktů. Doba schnutí závisí na obsahu vody v produktech a jejich fragmentaci, např. Jablka by měla být sušena v plátcích ne větších než 5 mm. Během sušení doporučujeme občas vyměnit síta, abyste zajistili rovnoměrné vysušení produktů. Sušení vodnatých produktů, jako jsou švestky, hrozny nebo mokré houby, trvá mnohem déle.
Rozměry (d/š/v): 33/33/32 cm
Výkon: 125 W